Selskabsmenu
Vi kan arrangere selskaber (fødselsdag / fest/ firmafest/ julefrokost / barnedÃ¥b / konfirmation o.l….) fra 8 og op til 42 personer. Priser starter fra 300 kr,- for 3-retters selskabsmenu menu i 2024. Der skal som udgangspunkt være ens menu for alle deltager, som bestilles i forvejen. Kontakt os gerne, hvis du har særlige ønsker eller for at fÃ¥ et forslag til tilpassende vin / vinmenu. Frokost- og mandags/søndags Ã¥bent efter aftale for mindst 20-25 personer.
Selskabsmenu - Menu 1 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 300,-
Ravioli/
Hjemmelavet traditionel ravioli med ricotta og spinat serveret med tomatsauce, tilsmagt med parmesan og basilikum
Vitello ai funghi / Rosastegt kalvekød med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe serveret med dagens garnitur
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 2 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 300,-
Ravioli/
Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli med tomatsauce, serveret med revet parmesan og basilikum
Suprema di pollo /Unghanebryst supreme med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco, serveret med garniture
Dolce del giorno /Dagens dessert
Selskabsmenu - Menu 3 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 300,-
Carpaccio di manzo scottato con rucola e grana /
Lynstegt oksekød carpaccio, marineret med citron og jomfruolivenolie. Tilsmagt med parmesanflager
Vitello al pepe verde / Rosastegt kalvekød med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco, serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 4 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 300,-
Vitello tonnato / Fine skiver stegt kalv med tunsauce
Vitello con Gorgonzola / Rosastegt kalvekød med Gorgonzolasauce serveret med garniture
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 5 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 300,-
Bruschette Gourmet /
Tre lækre sprøde bruschettas med frisk tomat/pesto og parmesanflager/fine skiver stegt kalv med tuncreme
Suprema di pollo /Unghanebryst supreme med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco, serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 6 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 300,-
Bruschette Gourmet /
Tre lækre sprøde bruschettas med frisk tomat/pesto og parmesanflager/fine skiver stegt kalv med tuncreme
Vitello al pepe verde / Rosastegt kalvekød med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco, serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 7 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 350,-
Ravioli/
Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli med tomatsauce, serveret med rivet parmesan og basilikum
Tagliata di filetto ai porcini /Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe / eller med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn serveret med garniture
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 8 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 375,-
Vitello tonnato / Fine skiver stegt kalv med tunsauce
Tagliata di filetto ai porcini /Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe / eller med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn serveret med garniture
Crema cotta /Citron crème brulèe tilsmagt med limoncello
Selskabsmenu - Menu 9 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 375,-
Carpaccio di manzo scottato con rucola e grana /
Lynstegt oksekød carpaccio, marineret med citron og jomfruolivenolie. Tilsmagt med parmesanflager
Tagliata di filetto ai porcini /Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe / eller med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 10 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 385,-
Antipasti misti / Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca.8 stk.)
Vitello ai funghi porcini / Rosastegt kalvekød med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe serveret med dagens garnitur
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 11(3 retter)
min. 8 kuverterkr. 439,-
Antipasti misti / Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca.8 stk.)
Filetto steccato all’Amarone/Oksemørbrad med Amarone rødvinsauce
Dessert / Fritvalg dessert (ens for alle)
Selskabsmenu - Menu 12 (4 retter).
min. 8 kuverterkr. 425,-
Antipasti misti /Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca. 8 stk.)
Ravioli di ricotta /Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli
Culotte di vitello con salsa ai funghi/ Sødmælkskalveculotte med svampesauce
Tortino di cioccolato caldo / Blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 13 (4 retter)
min. 8 kuverterkr. 480,-
Vitello tonnato / Fine skiver stegt kalv med tunsauce
Ravioli galluresi /Hjemmelavet ravioli med fyld af ricotta, frisk pecorino
Culotte d´agnello con yoghurt e spezie / Lammeculotte braiseret efter en sardinsk opskrift med mynte sauce med øko yoghurt med en strejf af peber krydderi
Dessert / Fritvalg dessert (ens for alle)
Selskabsmenu - Menu 14 (5 retter)
min. 8 kuverterkr. 520,-
Antipasti misti / Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca 8 stk.)
Risotto ai porcini / Risotto med Karl Johan svampe
Filetto di manzo al pepe verde/Oksemørbrad med grøn pebersauce
Selezione di formaggi /Udvalg af friske og modne oste
Tortino di cioccolato caldo / Blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 15 (4/5 retter)
min. 8 kuverterkr. 449/499,-
1. Carpaccio di manzo scottato Cipriani / Lynstegt oksekød carpaccio, marineret med citron og jomfruolivenolie. Tilsmagt med hjemmelavet klassisk Cipriani sauce
2. Gnocchi al tartufo / Gnocchi med trøffelsauce
3. Filetto al Chianti /Dansk oksemørbrad med hjemmelavet Chianti rødvinsauce
4. Selezione di 3 formaggi italiani /Udvalg af 3 slags italienske oste
5. Tortino al cioccolato caldo /Friskbagt blødende chocoladekage med hjemmelavet is
Konfirmation 2025
Husk, at priser til konfirmationer i 2025 for 3-retters menu som frokostarrengement starter fra 300 kr. Vi arbejder for at give jer den bedste spiseoplevelse.