Selskabsmenu
Vi kan arrangere selskaber (fødselsdag / fest/ firmafest/ julefrokost / barnedÃ¥b / konfirmation o.l….) op til 40 personer. Priser starter fra 300 kr,- for 3-retters menu for selskaber i 2024. Der skal som udgangspunkt være ens menu for alle deltager, som bestilles i forvejen. Frokost- og mandags/søndags Ã¥bent efter aftale.
Selskabsmenu - Menu 1 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 300,-
Ravioli/
Hjemmelavet traditionel ravioli med ricotta og spinat serveret med tomatsauce, tilsmagt med parmesan og basilikum
Vitello ai funghi / Rosastegt kalvekød med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe serveret med dagens garnitur
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 2 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 300,-
Ravioli/
Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli med tomatsauce, serveret med revet parmesan og basilikum
Suprema di pollo /Unghanebryst supreme med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco, serveret med garniture
Dolce del giorno /Dagens dessert
Selskabsmenu - Menu 3 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 300,-
Carpaccio di manzo scottato con rucola e grana /
Lynstegt oksekød carpaccio, marineret med citron og jomfruolivenolie. Tilsmagt med parmesanflager
Vitello al pepe verde / Rosastegt kalvekød med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco, serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 4 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 300,-
Vitello tonnato / Fine skiver stegt kalv med tunsauce
Vitello con Gorgonzola / Rosastegt kalvekød med Gorgonzolasauce serveret med garniture
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 5 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 300,-
Bruschette Gourmet /
Tre lækre sprøde bruschettas med frisk tomat/pesto og parmesanflager/fine skiver stegt kalv med tuncreme
Maialino al Mirto /Saftigt og sprødt svinespoleben, tilsmagt med myrte (sardinsk opskrift)serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 6 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 300,-
Bruschette Gourmet /
Tre lækre sprøde bruschettas med frisk tomat/pesto og parmesanflager/fine skiver stegt kalv med tuncreme
Vitello al pepe verde / Rosastegt kalvekød med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco, serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 7 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 350,-
Ravioli/
Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli med tomatsauce, serveret med rivet parmesan og basilikum
Tagliata di filetto ai porcini /Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe / eller med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn serveret med garniture
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 8 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 375,-
Vitello tonnato / Fine skiver stegt kalv med tunsauce
Tagliata di filetto ai porcini /Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe / eller med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn serveret med garniture
Crema cotta /Citron crème brulèe tilsmagt med limoncello
Selskabsmenu - Menu 9 (3 retter)
min. 8 kuvertkr. 375,-
Carpaccio di manzo scottato con rucola e grana /
Lynstegt oksekød carpaccio, marineret med citron og jomfruolivenolie. Tilsmagt med parmesanflager
Tagliata di filetto ai porcini /Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe / eller med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn serveret med garniture
Tortino di cioccolato caldo / Friskbagt blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 10 (3 retter)
min. 8 kuverterkr. 385,-
Antipasti misti / Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca.8 stk.)
Vitello ai funghi porcini / Rosastegt kalvekød med skovsvampesauce med bl.a. Karl Johan svampe serveret med dagens garnitur
Tortino al cioccolato /Friskbagt blødende chokoladekage lavet med belgisk mørk chokolade serveret med vaniljeis
Selskabsmenu - Menu 11(3 retter)
min. 8 kuverterkr. 439,-
Antipasti misti / Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca.8 stk.)
Filetto steccato all’Amarone/Oksemørbrad med Amarone rødvinsauce
Dessert / Fritvalg dessert (ens for alle)
Selskabsmenu - Menu 12 (4 retter).
min. 8 kuverterkr. 425,-
Antipasti misti /Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca. 8 stk.)
Ravioli di ricotta /Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli
Culotte di vitello con salsa ai funghi/ Sødmælkskalveculotte med svampesauce
Tortino di cioccolato caldo / Blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 13 (4 retter)
min. 8 kuverterkr. 480,-
Vitello tonnato / Fine skiver stegt kalv med tunsauce
Ravioli galluresi /Hjemmelavet ravioli med fyld af ricotta, frisk pecorino
Culotte d´agnello con yoghurt e spezie / Lammeculotte braiseret efter en sardinsk opskrift med mynte sauce med øko yoghurt med en strejf af peber krydderi
Dessert / Fritvalg dessert (ens for alle)
Selskabsmenu - Menu 14 (5 retter)
min. 8 kuverterkr. 520,-
Antipasti misti / Anretning med forskellige små appetitvækkere (ca 8 stk.)
Risotto ai porcini / Risotto med Karl Johan svampe
Filetto di manzo al pepe verde/Oksemørbrad med grøn pebersauce
Selezione di formaggi /Udvalg af friske og modne oste
Tortino di cioccolato caldo / Blødende chocoladekage med vanilleis
Selskabsmenu - Menu 15 (4/5 retter)
min. 8 kuverterkr. 449/499,-
1. Carpaccio di manzo scottato Cipriani / Lynstegt oksekød carpaccio, marineret med citron og jomfruolivenolie. Tilsmagt med hjemmelavet klassisk Cipriani sauce
2. Gnocchi al tartufo / Gnocchi med trøffelsauce
3. Filetto al Chianti /Dansk oksemørbrad med hjemmelavet Chianti rødvinsauce
4. Selezione di 3 formaggi italiani /Udvalg af 3 slags italienske oste
5. Tortino al cioccolato caldo /Friskbagt blødende chocoladekage med hjemmelavet is
Konfirmation 2025
Husk, at priser til konfirmationer i 2025 for 3-retters menu som frokostarrengement starter fra 300 kr. Kontakt os gerne, hvis du har særlige ønsker eller for at få en pakkepris. Vi arbejder for at give jer den bedste spiseoplevelse.