Sammensæt selv MENU

I anledning af Famosi E Golosis 10-Ã¥rs fødselsdag i 2020 har vi lanceret siden januar 2020 et helt nyt koncept – en særlig “sammensæt selv” menu til en særlig pris. Efter en stor succes samt opbakning af vores taknemmelige gæster igennem 2020 – 2023 fortsætter vi med det ogsÃ¥ i 2024.
2 retters menu -fra 290* kr. (normal pris – 374 kr.,-)
3 retters menu -fra 319* kr. (normal pris – 459 kr.,-)
Ligeledes tilbydes alle retter à la carte til angivne priser, dog ikke i weekenden (fredag-lørdag), hvor der kun kan bestilles 2- eller 3-retters menu (undtages børn).
Vi anbefaler, at selskaber pÃ¥ 6 og flere bestiller 2- eller 3- retters ens “vælg-selv” menu eller selskabsmenu for at fÃ¥ den bedste betjening, mindre ventetid og altomfattende harmoni (spørg tjener). Selskaber pÃ¥ 10 og flere skal bestille selskabsmenu i forvejen.


NB: èn menu kan bestilles til èn person og kan ikke deles mellem flere personer. Er man vegetar/veganer, mÃ¥ man gerne vælge bÃ¥de forret og pastaret fra udvalg af retter fra “Første Servering”. Vær opmærksom pÃ¥ tillæg pÃ¥ enkelte retter. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatter. Om fredagen og lørdagen er der ikke en mulighed for at bestille en enkelt ret, men kun 2- eller 3- retters menu (undtages børn)

2 retters menu fra kr. 290
3 retters menu fra kr. 319

TEATERMENU

Lad op til din teateroplevelse på den perfekte måde – nemlig med en italiensk middag i hyggelige omgivelser.
Hver dag serverer vi en menu på 3 retter, som køkkenchefen sammensætter, samt en kop kaffe til 309,-


N.B. Teatermenu skal bestilles i forvejen -skriv en kommentar ved bordbestilling. Bordet er jeres indtil klokken 19.10.


Famosi e Golosi har den perfekte beliggenhed på Frederiksberg C, i 300 meter fra METRO (Axel Møllers Have) og er i relativt kort afstand til Forum, samt Falkonersalen, Betty Nansen Teater, Aveny-T, Edison-scenen på Frederiksberg.
Bestil bord til teatermenuen via vores online booking.

Første servering (vælg èn af følgende)


Bruschette Gourmetkr. 169

Tre lækre sprøde bruschettas med frisk tomat/pesto og parmesanflager/fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce (bestilles af min. 2 personer)


Bruschette al Pomodorokr. 155

Tre klassiske sprøde bruschettas med frisk tomat, jomfruolivenolie, hvidløg og basilikum (vegansk forret)

Bruschetta con capesantekr. 169

Bruschetta med frisk tomat, jomfruolivenolie og hvidløg, serveret med kammusling, hummus og balsamico glace

Vitello tonnatokr. 155

Fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce og kapers


Bufalakr. 155

Tomatsalat med frisk bøffel mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie

CarbonaraKr. 169

Spaghetti carbonara- en klassisk italiensk pastaret med æggeblommer,
pecorino ost og bacon

Carpacciokr. 155

Citronmarineret lynstegt oksekød carpaccio med jomfruolivenolie, parmesanflager og syltede grøntsager


Carpaccio di barbabietolakr. 155

Rødbedecarpaccio marineret med citron og jomfruolivenolie, serveret med mozzarella og syltede grøntsager (kan også serveres uden mozzarella som vegansk ret)


Cozze alla marinara in rossokr. 155,-

Hvidvinsdampede danske blåmuslinger i tomatsauce med hvidløj og urter (med forbehold for udsolgt!)

Parmigiana di melanzane lightkr. 155

Grillet aubergine i tomatsauce med mozzarella og parmesan, gratineret i ovnen (Light version)


Zuppakr. 155,-

Dagens suppe (spørg tjeneren)

Prosciutto di Parma e Bufalakr. 155

Parma skinke og mozzarella af bøffelmælk


Tagliatelle al ragùkr. 169


Frisk tagliatelle-pasta med autentisk italiensk ragù, serveret med parmesanost


Spaghetti con la pummarolakr. 169


Spaghetti med tomatsauce lavet af friske tomater med lidt chili, serveret med revet parmesan -napolitansk opskrift

Anden Servering (vælg èn af følgende)

Piatto del giornoKr. 235

Dagens ret

RavioliKr. 169

Hjemmelavet traditionel ravioli med ricotta og spinat med tomat sauce og basilikum

CarbonaraKr. 169

Spaghetti carbonara- en klassisk italiensk pastaret med æggeblommer,
pecorino ost og bacon

Tagliatelle al ragùkr. 169


Frisk tagliatelle-pasta med autentisk italiensk ragù, serveret med parmesanost

MaccheronciniKr. 235

Frisk maccheroncini med lammeragout- en smagsintens pastaret, hvor lange simretid giver saucen en ekstra kraftig og dyb smag

Bucatini all´Amatricianakr. 169,-

Frisk tyk spaghetti-pasta med tomat, bacon, knust chili og pecorino ost (efter original opskrift uden løg)

Suprema di pollokr. 235,-

Unghanebryst supreme med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco


Piccata al gorgonzolakr. 235,-

Brandy flamberet rosastegt kalvekød i gorgonzolasauce

Orata alla mediterraneakr. 235,-

Pandestegt doradefilet (guldbras) i egen bouillon med cherry tomater, oliven, kapers og oregano


Spaghetti con gamberiKr. 235

Frisk spaghetti med rejer, basilikumpesto, Kalamata oliven og cherrytomater (bestilles af min. 2 pers.)


Retter mod ekstra tillæg:

Filetto al vino rosso + 99 kr.kr. 279,-

Oksemørbrad med Chianti rødvinsauce

Tagliata di filetto ai funghi porcini + 99 kr.kr. 279,-

Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce bl.a.med Karl Johan svampe

Tredje servering (vælg èn af følgende)

Crema cottakr. 89,-

Citron creme brulèe tilsmagt med limoncello

Tortino di cioccolatokr. 89,-

Friskbagt blødende chokoladekage lavet med mørk chokolade

Affogato al caffekr. 89,-

Italiensk vaniljeis med hotshot espressso i (tilføj amaretto +30 kr.,-).


Tiramisu´kr. 89,-

Cremet autentisk “kvik mig op” dessert med ladyfingers, mascarpone og kaffe.


Semifreddo Golosokr. 89,-

Klassisk italiensk isdessert med smag af skovbær.

Dolce del giornokr. 89,-

Dagens dessert-spørg tjeneren


Retter mod ekstra tillæg:


Ost + 60 kr.Kr. 139

Udvalg af friske og modne oste