Sammensæt selv MENU

I anledning af Famosi E Golosis 10-ĂĄrs fødselsdag i 2020 har vi lanceret siden januar 2020 et helt nyt koncept – en særlig “sammensæt selv” menu til en særlig pris. Efter en stor succes samt opbakning af vores taknemmelige gæster igennem 2020 samt 2021 fortsætter vi med det ogsĂĄ i 2022.
2 retters menu -fra 250* kr. (normal pris – 329 kr.,-)
3 retters menu -fra 300* kr. (normal pris – 379 kr.,-)
Ligeledes tilbydes alle retter Ă  la carte til angivne priser.

Vi anbefaler at selskaber pĂĄ 6 og flere bestiller 2- eller 3- retters ens “vælg-selv” menu eller selskabsmenu for at fĂĄ den bedste betjening, mindre ventetid og altomfattende harmoni (spørg tjener).


NB: èn menu kan bestilles til èn person og kan ikke deles mellem flere personer. Vær opmærksom på tillæg på enkelte retter. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatter.

2 rettersmenu fra kr. 250
3 rettersmenu fra kr. 300

TEATERMENU

Lad op til din teateroplevelse på den perfekte måde – nemlig med en italiensk middag i hyggelige omgivelser.
Hver dag serverer vi en menu på 3 retter, som køkkenchefen sammensætter, samt en kop kaffe til 289,-


N.B. Bordet er jeres indtil klokken 19.15.


Famosi e Golosi har den perfekte beliggenhed på Frederiksberg C, i 300 meter fra METRO (Axel Møllers Have) og er i relativt kort afstand til Forum, samt Falkonersalen, Betty Nansen Teater, Aveny-T, Edison-scenen på Frederiksberg.
Bestil bord til teatermenuen via vores online booking.

Første servering (vælg èn af følgende)


Bruschette Gourmetkr. 145

Tre lækre sprøde bruschettas med frisk tomat/pesto og parmesanflager/fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce (mulighed for vegetarisk alternativ)

Vitello tonnatokr. 145

Fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce og kapers


Bufalakr. 145

Tomatsalat med frisk bøffel mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie

CarbonaraKr. 145

Spaghetti carbonara- en klassisk italiensk pastaret med æggeblommer,
pecorino ost og bacon


Raviolikr. 145

Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli med tomat sauce og basilikum


Carpacciokr. 145

Citronmarineret lynstegt oksekød carpaccio med jomfruolivenolie, parmesanflager og syltede grøntsager


Carpaccio di barbabietolakr. 145

Rødbedecarpaccio marineret med citron og jomfruolivenolie, serveret med mozzarella og syltede grøntsager

Zuppakr. 145,-

Dagens suppe (spørg tjeneren)

Prosciutto di Parma e buffalakr. 145

Parma skinke og mozzarella af bøffelmælk


Retter mod ekstra tillæg:


Antipasti misti + 90 kr./pers.kr. 185


Anretning med forskellige italienske små appetitvækkere (bestilles af min. 2 pers.)

Anden Servering (vælg èn af følgende)

MaccheronciniKr. 229

Frisk maccheroncini med lammeragout- en smagsintens pastaret, hvor lange simretid giver saucen en ekstra kraftig og dyb smag

Piatto del giornoKr. 229

Dagens ret

Faraonakr. 229,-

Perlehønebryst med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco


Piccata al gorgonzolakr. 229,-

Brandy flamberet rosastegt kalvekød i gorgonzolasauce


Maialino al Mirtokr. 229,-

Saftigt og sprødt svine spoleben, tilsmagt med myrte (efter sardinsk opskrift)

Dagens fiskkr. 229,-

Spørg tjener


Retter mod ekstra tillæg:


Spaghetti scampi +90 kr. Kr. 249

Frisk spaghetti med jomfruhummerhaler, basilikumpesto, Kalamata oliven og cherrytomater


Agnello + 90 kr.kr. 249,-

Lammeculotte braiseret efter en sardinsk opskrift med kapers, rosmarin, mynte og rødvin med et strejf af peber krydderi


Filetto al vino rosso + 90 kr.kr. 249,-

Oksemørbrad med Chianti rødvinsauce

Tagliata di filetto ai funghi porcini + 90 kr.kr. 249,-

Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce bl.a.med Karl Johan svampe

Tredje servering (vælg èn af følgende)

Crema cottakr. 85,-

Citron creme brulèe tilsmagt med limoncello

Tortino di cioccolatokr. 85,-

Friskbagt blødende chokoladekage lavet med mørk chokolade

Affogato al caffekr. 85,-

Italiensk vaniljeis med hotshot espressso i.

Dolce del giornokr. 85,-

Dagens dessert-spørg tjeneren


Retter mod ekstra tillæg:


Ost + 50 kr.Kr. 125

Udvalg af friske og modne oste