MENU DEL GIORNO/DAGENS MENU

Dagens Menu bestĂĄr af 3-4 velsmagende retter – i fin balance bĂĄde med tanke pĂĄ appetitten og smagsløgene. Den er sammensat af en række smĂĄ appetitvækkere, en pastaret, en hovedret og dessert.

Dagens menu skifter fra dag til dag, fordi vi altid lægger stor vægt på at bruge friske råvarer.

NB: Se venligst dagens menu pĂĄ tavlen!

3 rettersmenu kr. 379
4 rettersmenu kr. 399

ANTIPASTI

Antipasti misti del giorno (circa 7-8 stk.)kr. 159

Anretning med forskellige små appetitvækkere (min. 2 pers.)

Vitello tonnatokr. 119

Fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce

Carpaccio di barbabietolakr. 119

Rødbedecarpaccio marineret med citron og ekstra vergine olivenolie. Tilsmagt med mozzarella, mandlerflager og champignon med balsamico (kan også serveres uden mozarella som vegansk forret)

Insalata capresekr. 119

Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie

Carpaccio di manzo scottato con verdure sott'aceto e granakr. 119

Lynstegt oksekød carpaccio, marineret med citron og ekstra vergine olivenolie. Tilsmagt med parmesanflager og syltede grøntsager


Antipasto del giornokr. 119

Dagens forret

PRIMI PIATTI

APPETIZERKr. 130

Pasta med kalvekød, lidt sennep, fløde og parmesan

Ravioli tradizionali di ricotta pecorina con pomodoro e basilicoKr. 135

Hjemmelavet traditionelle ricotta-ravioli med tomatsovs og basilikum,
serveret med revet parmesanost


Spaghetti carbonaraKr. 135

Spaghetti carbonara- er en klassisk italiensk pastaret med æggeblommer,
pecorino ost og bacon


Lasagne alla BologneseKr. 135

Hjemmelavet traditionel oksekødslasagne

Spaghetti con sughetto di scampi Kr. 149

Fuldkornsspaghetti med jomfruhummer, tilberedt i egen bouillon med tomatsauce og basilikum

Zuppe

Zuppa del giornokr. 89,-

Dagens suppe (spørg tjeneren)

IL PESCE

Orata con brodetto di zafferano kr. 229,-

Pandestegte guldbasse (dorada) i egen bouillon med cherrytomater, zafferano, oliven og capers

LE CARNI

Alle vores kødretter serveres med chefens kartofler og dagens garniture.

Piccata di vitello al Gorgonzola kr. 199,-

Brandy flamberet sødmælks- kalvefilet i gorgonzolasauce


Petto di faraona con salsa ai funghikr. 189,-

Perlehønebryst med skovsvampesauce

Agnello alla sarda con vernacciakr. 219,-

Lammeskank braiseret efter en sardinsk opskrift med Vernaccia vin

Tonno del Chiantikr. 199,-

Langtidsmarineret og -tilberedt oksekød med Chianti sauce med blandet krydderier (toscansk opskrift


Filetto di manzo danesekr. 250,-

Dansk oksemørbrad med dagens hjemmelavede sauce (spørg tjeneren)

DOLCI

TiramisĂą.kr. 75,-

Venetiansk dessert med mascarpone, kaffe, marsala og ladyfingers.

Crema cotta al limoncello.kr. 75,-

Citron creme brulèe tilsmagt med limoncello.

Tortino di cioccolato caldo.kr. 75,-

Friskbagt tærte med hjertvarm chokolade.

Affogato al caffe'kr. 75,-

Den autentiske, populære vanilleisdessert med hotshot espressso i.

Dolce mistokr. 95,-

Dessert symfoni (spørg tjeneren).

Gelato del giornokr. 50,-

Dagens is (spørg tjeneren).

FORMAGGI MISTI

Selezione di formaggi freschi e stagionati .kr. 125,-

Udvalg af friske og modne oste.