SammensĂŚt selv MENU

I anledning af Famosi E Golosis 10-ĂĽrs fødselsdag i 2020 lancerer vi fra januar mĂĽned et helt nyt koncept – en sĂŚrlig “sammensĂŚt selv” menu til en sĂŚrlig pris:
2 retters menu -fra 250* kr. (normal pris – 329 kr.,-)
3 retters menu -fra 300* kr. (normal pris – 379 kr.,-)
Ligeledes tilbydes alle retter Ă  la carte til angivne priser

Vi gør opmÌrksom pü at selskaber pü 6 og flere skal som udgangspunkt bestille 2- eller 3- retters pakkemenu eller selskabsmenu (i forvejen). (spørg tjener).


NB: èn menu kan bestilles til èn person og kan ikke deles mellem flere personer. VÌr opmÌrksom pü tillÌg pü enkelte retter. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatter.

2 rettersmenu fra kr. 250
3 rettersmenu fra kr. 300

TEATERMENU

Lad op til din teateroplevelse på den perfekte måde – nemlig med en italiensk middag i hyggelige omgivelser.
Hver dag serverer vi en menu pĂĽ 3 retter samt en kop kaffe til 289,-

eller 3 retter og 2 glas vin, afkølende vand med/uden brus og en kop kaffe til 389,-, som køkkenchefen sammensÌtter.

Famosi e Golosi har den perfekte beliggenhed pü Frederiksberg C, i 300 meter fra METRO (Axel Møllers Have) og er i relativt kort afstand til Forum, samt Falkonersalen, Betty Nansen Teater, Aveny-T, Edison-scenen pü Frederiksberg.
Bestil bord til teatermenuen via vores online booking.

N.B. Bordet er jeres indtil klokken 19.30.

Første servering (vÌlg èn af følgende)


Vitello tonnatokr. 139

Fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce


Bufalakr. 139

Tomatsalat med frisk bøffel mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie


CapesanteKr. 139

Kammuslinger serveret med tomat coulis serveret pü en bund af afkølet selleripurè


CarbonaraKr. 139

Spaghetti carbonara- en klassisk italiensk pastaret med ĂŚggeblommer,
pecorino ost og bacon


MaccheronciniKr. 139

Frisk maccheroncini med lammeragout- en smagsintens pastaret, hvor lange simretid giver saucen en ekstra kraftig og dyb smag


Raviolikr. 139

Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli med tomat sauce og basilikum


Carpacciokr. 139

Citronmarineret lynstegt oksekød carpaccio med jomfruolivenolie, parmesanflager og syltede grøntsager


Zuppakr. 139,-

Dagens suppe (spørg tjeneren)


Retter mod ekstra tillĂŚg:


Antipasti misti + 50 kr./pers.kr. 179


Anretning med forskellige italienske smĂĽ appetitvĂŚkkere (bestilles af min. 2 pers.)

Anden Servering (vÌlg èn af følgende)

Faraonakr. 229,-

Perlehønebryst med skovsvampesauce med Karl Johan svampe


Piccata al gorgonzolakr. 229,-

Brandy flamberet rosastegt kalvekød i gorgonzolasauce


Filetto al vino rossokr. 229,-

Oksemørbrad med Chianti sauce


Dagens fiskkr. 229,-

Spørg tjener


Retter mod ekstra tillĂŚg:


Spaghetti con gamberoni argentini +50 kr. Kr. 249

Øko spaghetti med kÌmpe argentinske rødrejer (gambas), tilberedt i egen bouillon med tomatsauce og basilikum


Agnello + 50 kr.kr. 229,-

Lammeculotte braiseret efter en sardinsk opskrift med mynte sauce med øko yoghurt med et strejf af peber krydderi


Entrecote + 50 kr.kr. 249,-

Grillet entrecote (rib-eye) af høj kvalitet, serveret med sÌsonens grøntsager

Tagliata di filetto ai funghi porcini + 90 kr.kr. 249,-

Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce bl.a.med Karl Johan svampe

Tredje servering (vÌlg èn af følgende)

Crema cottakr. 75,-

Citron creme brulèe tilsmagt med limoncello

Tortino di cioccolatokr. 75,-

Friskbagt blødende chokoladekage lavet med mørk chokolade

Tartufo affogatokr. 75,-

Italiensk trøffelis med espressso.

Dolce del giornokr. 75,-

Dagens dessert-spørg tjeneren


Retter mod ekstra tillĂŚg:


Ost + 50 kr.Kr. 125

Udvalg af friske og modne oste