Sammensæt selv MENU
I anledning af Famosi E Golosis 10-Ã¥rs fødselsdag i 2020 lancerer vi fra januar mÃ¥ned et helt nyt koncept – en særlig “sammensæt selv” menu til en særlig pris:
2 retters menu -fra 250* kr. (normal pris – 329 kr.,-)
3 retters menu -fra 300* kr. (normal pris – 379 kr.,-)
Ligeledes tilbydes alle retter à la carte til angivne priser
Vi gør opmærksom på at selskaber på 6 og flere skal som udgangspunkt bestille 2- eller 3- retters pakkemenu eller selskabsmenu (i forvejen). (spørg tjener).
NB: èn menu kan bestilles til èn person og kan ikke deles mellem flere personer. Vær opmærksom på tillæg på enkelte retter. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatter.
2 rettersmenu fra kr. 250
3 rettersmenu fra kr. 300
TEATERMENU
Lad op til din teateroplevelse på den perfekte måde – nemlig med en italiensk middag i hyggelige omgivelser.
Hver dag serverer vi en menu på 3 retter samt en kop kaffe til 289,-
eller 3 retter og 2 glas vin, afkølende vand med/uden brus og en kop kaffe til 389,-, som køkkenchefen sammensætter.
Famosi e Golosi har den perfekte beliggenhed på Frederiksberg C, i 300 meter fra METRO (Axel Møllers Have) og er i relativt kort afstand til Forum, samt Falkonersalen, Betty Nansen Teater, Aveny-T, Edison-scenen på Frederiksberg.
Bestil bord til teatermenuen via vores online booking.
N.B. Bordet er jeres indtil klokken 19.30.
Første servering (vælg èn af følgende)
Vitello tonnatokr. 139
Fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce
Bufalakr. 139
Tomatsalat med frisk bøffel mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie
CapesanteKr. 139
Kammuslinger serveret med tomat coulis serveret på en bund af afkølet selleripurè
CarbonaraKr. 139
Spaghetti carbonara- en klassisk italiensk pastaret med æggeblommer,
pecorino ost og bacon
MaccheronciniKr. 139
Frisk maccheroncini med lammeragout- en smagsintens pastaret, hvor lange simretid giver saucen en ekstra kraftig og dyb smag
Raviolikr. 139
Hjemmelavet traditionel ricotta-ravioli med tomat sauce og basilikum
Carpacciokr. 139
Citronmarineret lynstegt oksekød carpaccio med jomfruolivenolie, parmesanflager og syltede grøntsager
Zuppakr. 139,-
Dagens suppe (spørg tjeneren)
Retter mod ekstra tillæg:
Antipasti misti + 50 kr./pers.kr. 179
Anretning med forskellige italienske små appetitvækkere (bestilles af min. 2 pers.)
Anden Servering (vælg èn af følgende)
Faraonakr. 229,-
Perlehønebryst med skovsvampesauce med Karl Johan svampe
Piccata al gorgonzolakr. 229,-
Brandy flamberet rosastegt kalvekød i gorgonzolasauce
Filetto al vino rossokr. 229,-
Oksemørbrad med Chianti sauce
Dagens fiskkr. 229,-
Spørg tjener
Retter mod ekstra tillæg:
Spaghetti con gamberoni argentini +50 kr. Kr. 249
Øko spaghetti med kæmpe argentinske rødrejer (gambas), tilberedt i egen bouillon med tomatsauce og basilikum
Agnello + 50 kr.kr. 229,-
Lammeculotte braiseret efter en sardinsk opskrift med mynte sauce med øko yoghurt med et strejf af peber krydderi
Entrecote + 50 kr.kr. 249,-
Grillet entrecote (rib-eye) af høj kvalitet, serveret med sæsonens grøntsager
Tagliata di filetto ai funghi porcini + 90 kr.kr. 249,-
Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce bl.a.med Karl Johan svampe
Tredje servering (vælg èn af følgende)
Crema cottakr. 75,-
Citron creme brulèe tilsmagt med limoncello
Tortino di cioccolatokr. 75,-
Friskbagt blødende chokoladekage lavet med mørk chokolade
Tartufo affogatokr. 75,-
Italiensk trøffelis med espressso.
Dolce del giornokr. 75,-
Dagens dessert-spørg tjeneren
Retter mod ekstra tillæg:
Ost + 50 kr.Kr. 125
Udvalg af friske og modne oste