Sammensæt selv MENU

I anledning af Famosi E Golosis 10-ĂĄrs fødselsdag i 2020 har vi lanceret siden januar 2020 et helt nyt koncept – en særlig “sammensæt selv” menu til en særlig pris. Efter en stor succes samt opbakning af vores taknemmelige gæster igennem 2020 – 2022 fortsætter vi med det ogsĂĄ i 2023.
2 retters menu -fra 250* kr. (normal pris – 374 kr.,-)
3 retters menu -fra 300* kr. (normal pris – 459 kr.,-)
Ligeledes tilbydes alle retter Ă  la carte til angivne priser.

Vi anbefaler at selskaber pĂĄ 6 og flere bestiller 2- eller 3- retters ens “vælg-selv” menu eller selskabsmenu for at fĂĄ den bedste betjening, mindre ventetid og altomfattende harmoni (spørg tjener). Selskaber pĂĄ 10 og flere skal bestille selskabsmenu i forvejen.


NB: èn menu kan bestilles til èn person og kan ikke deles mellem flere personer. Vær opmærksom på tillæg på enkelte retter. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner og rabatter.

2 rettersmenu fra kr. 250
3 rettersmenu fra kr. 300

TEATERMENU

Lad op til din teateroplevelse på den perfekte måde – nemlig med en italiensk middag i hyggelige omgivelser.
Hver dag serverer vi en menu på 3 retter, som køkkenchefen sammensætter, samt en kop kaffe til 289,-


N.B. Bordet er jeres indtil klokken 19.10.


Famosi e Golosi har den perfekte beliggenhed på Frederiksberg C, i 300 meter fra METRO (Axel Møllers Have) og er i relativt kort afstand til Forum, samt Falkonersalen, Betty Nansen Teater, Aveny-T, Edison-scenen på Frederiksberg.
Bestil bord til teatermenuen via vores online booking.

Første servering (vælg èn af følgende)


Bruschette Gourmetkr. 145

Tre lækre sprøde bruschettas med frisk tomat/pesto og parmesanflager/fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce (mulighed for vegetarisk alternativ)

Vitello tonnatokr. 145

Fine skiver stegt kalv med hjemmerørt tunsauce og kapers


Bufalakr. 145

Tomatsalat med frisk bøffel mozzarella, basilikum og jomfruolivenolie

CarbonaraKr. 145

Spaghetti carbonara- en klassisk italiensk pastaret med æggeblommer,
pecorino ost og bacon


Raviolikr. 145

Hjemmelavet traditionel ravioli med ricotta og spinat med tomat sauce og basilikum


Carpacciokr. 145

Citronmarineret lynstegt oksekød carpaccio med jomfruolivenolie, parmesanflager og syltede grøntsager


Carpaccio di barbabietolakr. 145

Rødbedecarpaccio marineret med citron og jomfruolivenolie, serveret med mozzarella og syltede grøntsager


Cozze alla marinara in rossokr. 145,-

Hvidvinsdampede danske blåmuslinger i tomatsauce med hvidløj og urter (med forbehold for udsolgt!)


Zuppakr. 145,-

Dagens suppe (spørg tjeneren)

Prosciutto di Parma e buffalakr. 145

Parma skinke og mozzarella af bøffelmælk

Spaghetti con la pummarolakr. 145


Spaghetti med tomatsauce lavet af friske tomater med lidt chili, serveret med revet vegansk ost (eller revet parmesan som vegetarisk alternativ)-napolitansk opskrift

Anden Servering (vælg èn af følgende)

MaccheronciniKr. 229

Frisk maccheroncini med lammeragout- en smagsintens pastaret, hvor lange simretid giver saucen en ekstra kraftig og dyb smag

Piatto del giornoKr. 229

Dagens ret

Faraonakr. 229,-

Perlehønebryst med Madagaskarpebersauce med grønne peberkorn og Prosecco


Piccata al gorgonzolakr. 229,-

Brandy flamberet rosastegt kalvekød i gorgonzolasauce


Maialino al Mirtokr. 229,-

Saftigt og sprødt svine spoleben, tilsmagt med myrte (efter sardinsk opskrift)

Orata alla mediterraneakr. 229,-

Pandestegt doradefilet (guldbras) samt en argentinsk rødreje (serveret med skal) i egen bouillon med cherry tomater, oliven, kapers og oregano


Spaghetti con gamberiKr. 229

Frisk spaghetti med rejer, basilikumpesto, Kalamata oliven og cherrytomater (bestilles af min. 2 pers.)


Retter mod ekstra tillæg:

Filetto al vino rosso + 90 kr.kr. 249,-

Oksemørbrad med Chianti rødvinsauce

Tagliata di filetto ai funghi porcini + 90 kr.kr. 249,-

Oksemørbrad i skiver serveret med skovsvampesauce bl.a.med Karl Johan svampe

Tredje servering (vælg èn af følgende)

Crema cottakr. 85,-

Citron creme brulèe tilsmagt med limoncello

Tortino di cioccolatokr. 85,-

Friskbagt blødende chokoladekage lavet med mørk chokolade

Affogato al caffekr. 85,-

Italiensk vaniljeis med hotshot espressso i.


Semifreddo Golosokr. 85,-

Klassisk italiensk isdessert med smag af skovbær.

Dolce del giornokr. 85,-

Dagens dessert-spørg tjeneren


Retter mod ekstra tillæg:


Ost + 50 kr.Kr. 125

Udvalg af friske og modne oste